Noizbait bururatu zaizu ogi txigortuari jogurta jartzea? Zorioneko zara! Jogurt eta fruta-mazedoniazko ogi txigortu gozo honekin zapore- eta testura-konbinazio bikaina lortuko duzu, eguna ezin hobe hasteko.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Mazedoniarako: sandia dadotan moztu eta bol batean botako dugu. Mahatsa erditan zatituta erantsiko diogu, baita melokotoia, banana eta kiwia ere, zatituta.
Laranja-zukua erantsiko diogu, baita menda-hostoak ere, txikituta. Nahastu eta 10 minutuz beratzen utziko dugu. Denbora hori igaro ondoren, mazedonia gustukoen ditugun ontzietan zerbitza dezakegu.
Ogi txigorturako: ogia gurin pixka batekin igurtzi eta zartaginean txigortuko dugu, bi aldeetatik txigortu arte.
Gurea Kaiku Km0 marrubi-jogurtak irabiatu eta ogi txigortuaren gainean jarriko ditugu. Olo-malutekin eta liho-haziekin apainduko dugu. Mazedonia-ontziak aterako ditugu ogi txigortuarekin batera.
Ingredients
Directions
Mazedoniarako: sandia dadotan moztu eta bol batean botako dugu. Mahatsa erditan zatituta erantsiko diogu, baita melokotoia, banana eta kiwia ere, zatituta.
Laranja-zukua erantsiko diogu, baita menda-hostoak ere, txikituta. Nahastu eta 10 minutuz beratzen utziko dugu. Denbora hori igaro ondoren, mazedonia gustukoen ditugun ontzietan zerbitza dezakegu.
Ogi txigorturako: ogia gurin pixka batekin igurtzi eta zartaginean txigortuko dugu, bi aldeetatik txigortu arte.
Gurea Kaiku Km0 marrubi-jogurtak irabiatu eta ogi txigortuaren gainean jarriko ditugu. Olo-malutekin eta liho-haziekin apainduko dugu. Mazedonia-ontziak aterako ditugu ogi txigortuarekin batera.