fbpx

 

Osagaiak:
 80 g jogurt Greko natural Kaiku Km0
 40 g olo-malutak
 50 g kakahuete-krema
 2 koilarakada legamia kimiko
 150 g bihi osoko arto-irin
 100 g arto-irin
 Gatza
 60 g gurin
 1 Koilarakada agabe jarabea
 Gazta-krema light
Yields4 Servings
Total Time55 mins

 

TweetSave
Rating

Zeintzuk dira bustitzeko gaileta onenak? Gaileta barrubeteak gure ahultasuna dira... ez zaituztegu engainatuko. Eta zuek, ordubete baino arinago olozko eta kakahuete kremazko gaileta hauek prest izan ditzakezue... Arreta bideora eta nola jakingo duzue!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Bol handi batean irin bahetuak, legamia eta olo-malutak gehituko ditugu. Irabiatu eta Kaiku gurina gehituko dugu giro tenperaturan.

2

Bol batean esnea, jogurta eta kakahuete-krema nahastuko ditugu eta aurreko nahasketara gehituko dugu. Azkenik, agabe jarabea eta gatz pixka bat gehituko ditugu.

3

Nahastu eta orea zabalduko dugu labe-paperezko bi orriren artean arrabolaz lagunduta. Orea moztuko dugu ore-ebakitzaile biribil batekin eta labe-erretilu batean jarriko ditugu.

4

200 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz eta 5 minutuz utziko ditugu labetik kanpo. Gazta-krema igurtziko dugu gaileta baten gainean eta beste bat jarriko dugu gainean sandwich bat eratzeko.

Ingredients

Osagaiak:
 80 g jogurt Greko natural Kaiku Km0
 40 g olo-malutak
 50 g kakahuete-krema
 2 koilarakada legamia kimiko
 150 g bihi osoko arto-irin
 100 g arto-irin
 Gatza
 60 g gurin
 1 Koilarakada agabe jarabea
 Gazta-krema light

Directions

1

Bol handi batean irin bahetuak, legamia eta olo-malutak gehituko ditugu. Irabiatu eta Kaiku gurina gehituko dugu giro tenperaturan.

2

Bol batean esnea, jogurta eta kakahuete-krema nahastuko ditugu eta aurreko nahasketara gehituko dugu. Azkenik, agabe jarabea eta gatz pixka bat gehituko ditugu.

3

Nahastu eta orea zabalduko dugu labe-paperezko bi orriren artean arrabolaz lagunduta. Orea moztuko dugu ore-ebakitzaile biribil batekin eta labe-erretilu batean jarriko ditugu.

4

200 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz eta 5 minutuz utziko ditugu labetik kanpo. Gazta-krema igurtziko dugu gaileta baten gainean eta beste bat jarriko dugu gainean sandwich bat eratzeko.

Olozko eta kakahuete kremazko gailetak