Gaur sorgin gaua izan zen.. Ziur plan ona izan zenuela!Baina azkenean "kalabazak" eman badizkizute, animatu postre hau prestatzera. Guri ikaragarri geratu zaigu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kuia oinarria prestatzeko: Kuia ur lapiko batean egosten dugu 30 minutuz gutxi gorabehera, iragazi egiten dugu eta intxaurrekin batera txikitu. Nahasketa ontzi batean jartzen dugu eta arrautzekin, jogurta eta olioarekin nahastu.
Aurreko ontziaren gainean, irina bahetzen dugu eta legamia eta azukrea gehitu. Ondoren, gatza, kanela eta jengibrea, eta irabiatzen dugu. Masa hau erretilu batean jartzen dugu labe paperarekin eta 180 gradutan 30 minutuz laberatzen dugu, gutxi gorabehera. Geroko gordeko dugu.
Apainketa prestatzeko: Gurina giro tenperaturan azukre glacé eta krema-gaztarekin nahastuko dugu krema homogeneo bat lortu arte. Kuia bizkotxoa desmoldekatzen dugu eta goi aldea krema-gaztaz estaliko dugu.
Zatituko dugu eta kanela zein intxaurrekin apaindu.
Ingredients
Directions
Kuia oinarria prestatzeko: Kuia ur lapiko batean egosten dugu 30 minutuz gutxi gorabehera, iragazi egiten dugu eta intxaurrekin batera txikitu. Nahasketa ontzi batean jartzen dugu eta arrautzekin, jogurta eta olioarekin nahastu.
Aurreko ontziaren gainean, irina bahetzen dugu eta legamia eta azukrea gehitu. Ondoren, gatza, kanela eta jengibrea, eta irabiatzen dugu. Masa hau erretilu batean jartzen dugu labe paperarekin eta 180 gradutan 30 minutuz laberatzen dugu, gutxi gorabehera. Geroko gordeko dugu.
Apainketa prestatzeko: Gurina giro tenperaturan azukre glacé eta krema-gaztarekin nahastuko dugu krema homogeneo bat lortu arte. Kuia bizkotxoa desmoldekatzen dugu eta goi aldea krema-gaztaz estaliko dugu.
Zatituko dugu eta kanela zein intxaurrekin apaindu.