Benetan gozo-gozoa den zerbait badago, GARAIKOA BARAZKIAK dira. Ados
gaude? Kalabaza garaia dator eta haiekin batera prestatu ditzakegun plater
guztiak, ortuko kalabazazko risotto gozo-gozo hau, adibidez!
Errezeta gure blogean eta gure YouTube kanalean aurkitu dezakezu urratsez urrats. Animatu zaitez uda honetan janaria Kaiku Km0rekin prestatzera. #ekoizpenjasangarrikoesnea #kaikukm0 #baserrikoesnejasangarria
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Barazki-salda lapiko batean isuriko dugu eta irakingo dugu; bero mantendukodugu arroza prestatu bitartean. Kalabaza erdia (ustiapen-produktua) birrinduko
dugu eta geroko gordeko dugu.
Gurin erdia zartagin handi batean urtuko dugu eta exalotak sueztituko ditugu leundu arte, baina gorritu gabe. Arroza eta kalabaza birrindua gehitu eta
irabiatuko dugu osagai guztiak nahas daitezen.
Barazki-salda kazo bero bat arrozean isuriko dugu eta likidoa pixkanaka - pixkanaka urrituko dugu. Itxuraz lehor dagoenean, beste salda kazo bat gehituko dugu, irabiatuko dugu eta xurga dezala utziko dugu. Prozesua
errepikatuko dugu arroza krematsua egon arte.
Soberan dagoen salda eta ardo zuria gehituko ditugu eta sukaldatzen jarraituko dugu rissottoa krematsua egon arte. Une horretan, esne-gaina, gurina,
gainerako kalabaza kubotxoak gehituko ditugu eta irabiatuko dugu. Parmesano gazte gehituko dugu, eta nahieran gatzpipertuko dugu. Platerean jarri eta parmesano gazte xaflekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Barazki-salda lapiko batean isuriko dugu eta irakingo dugu; bero mantendukodugu arroza prestatu bitartean. Kalabaza erdia (ustiapen-produktua) birrinduko
dugu eta geroko gordeko dugu.
Gurin erdia zartagin handi batean urtuko dugu eta exalotak sueztituko ditugu leundu arte, baina gorritu gabe. Arroza eta kalabaza birrindua gehitu eta
irabiatuko dugu osagai guztiak nahas daitezen.
Barazki-salda kazo bero bat arrozean isuriko dugu eta likidoa pixkanaka - pixkanaka urrituko dugu. Itxuraz lehor dagoenean, beste salda kazo bat gehituko dugu, irabiatuko dugu eta xurga dezala utziko dugu. Prozesua
errepikatuko dugu arroza krematsua egon arte.
Soberan dagoen salda eta ardo zuria gehituko ditugu eta sukaldatzen jarraituko dugu rissottoa krematsua egon arte. Une horretan, esne-gaina, gurina,
gainerako kalabaza kubotxoak gehituko ditugu eta irabiatuko dugu. Parmesano gazte gehituko dugu, eta nahieran gatzpipertuko dugu. Platerean jarri eta parmesano gazte xaflekin apainduko dugu.