fbpx
Osagaiak
Entsalada
 160 g arroz integrala
 gatza
 4 pipar
 1 tomate
 60 g Idiazabal gazta ketu
 6 antxoa oliotan
 ½ Batavia uraza
Jogurtezko ozpin-olioa
 2 Kaiku Km0 jogurt natural, azukrerik gabe
 2 Oliba-olioko koilarakada
 Limon erdia
 gatza
Yields2 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Ohikoa ez den beste errezeta bat emango dizugu Kaikutik. Oso erraza da, eta ezin gozoagoa! Arroz integral eta jogurtezko entsalada fresko hau oso aproposa da udako egun hauetarako. Ezagutu gehiago gure webgunean!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Entsalada: arroza egosi behar dugu ura irakinean gatzarekin, 30 minutuan. Tarte hori igaro ondoren, iragazi eta hoztu beharko dugu. Arroza tuperrean jarriko dugu, oinarrian.

2

Arroz integralaren gainetik, pipar zatituak eta tomate-kuboak jarriko ditugu.

3

Ondoren, Idiazabal gazta dadotan zati eta botako ditugu, eta antxoak, ordea, osoak gehituko ditugu. Azkenik, Batavia uraza ere zatituko dugu, eta entsalada prestatzeko gordeko dugu.

4

Jogurtezko ozpin-olioa: jogurt naturalak irabiatu eta bol batera isuriko ditugu. Oliba-olioa, limoi-zukua eta gatza botako ditugu. Ondoren, eragingo diogu. Ozpin-olioa beste tuper batean gordeko dugu, eta, jateko orduan, entsaladari gehituko diogu.

Ingredients

Osagaiak
Entsalada
 160 g arroz integrala
 gatza
 4 pipar
 1 tomate
 60 g Idiazabal gazta ketu
 6 antxoa oliotan
 ½ Batavia uraza
Jogurtezko ozpin-olioa
 2 Kaiku Km0 jogurt natural, azukrerik gabe
 2 Oliba-olioko koilarakada
 Limon erdia
 gatza

Directions

1

Entsalada: arroza egosi behar dugu ura irakinean gatzarekin, 30 minutuan. Tarte hori igaro ondoren, iragazi eta hoztu beharko dugu. Arroza tuperrean jarriko dugu, oinarrian.

2

Arroz integralaren gainetik, pipar zatituak eta tomate-kuboak jarriko ditugu.

3

Ondoren, Idiazabal gazta dadotan zati eta botako ditugu, eta antxoak, ordea, osoak gehituko ditugu. Azkenik, Batavia uraza ere zatituko dugu, eta entsalada prestatzeko gordeko dugu.

4

Jogurtezko ozpin-olioa: jogurt naturalak irabiatu eta bol batera isuriko ditugu. Oliba-olioa, limoi-zukua eta gatza botako ditugu. Ondoren, eragingo diogu. Ozpin-olioa beste tuper batean gordeko dugu, eta, jateko orduan, entsaladari gehituko diogu.

Arroz integral eta jogurtezko entsalada