fbpx
OSAGAIAK
Bizkotxotxoentzat:
 5 Arrautza
 90 g Panela
 2 jogurt Kaiku Km0 Bifi Anana
 300 g osoko espelta-irin
 ½ Zorro ½ gozogintza-legamia
 1 Koilarakadatxo 1 kanela-hauts
 Oliba olioa
Apaintzeko:
 Estaldura-txokolatea
Materialak:
 Banako labe-moldeak
Yields8 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gaur postre benetan zaporetsua dakargu! Osoko bizkotxotxoak ananarekin, errezetaren ukitu tropikala. Eguraldi onerako prestatzeko modu onena postre osasuntsua hartzea da, eta are hobe gustukoen dugun jogurtetako bat badarama, ananakoa!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Bizkotxotxoentzat: katilu batean, arrautzak panelarekin harrotuko ditugu aparra atera arte. Espelta-irina eta legamia bahetuak zein kanela-hautsa gehituko ditugu.

2

Kaiku Km0 Bifi Anana jogurtak ere gehituko ditugu eta dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.

3

Moldeak olio pixka batekin koipeztatuko ditugu eta bertan botako dugu orea. 180 ºC tan labekatuko dugu 20 minutuz, hozten utzi eta moldetik aterako dugu.

4

Apaintzeko: estaldura Maria bainuan urtuko dugu eta koilara batez lagunduta apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Bizkotxotxoentzat:
 5 Arrautza
 90 g Panela
 2 jogurt Kaiku Km0 Bifi Anana
 300 g osoko espelta-irin
 ½ Zorro ½ gozogintza-legamia
 1 Koilarakadatxo 1 kanela-hauts
 Oliba olioa
Apaintzeko:
 Estaldura-txokolatea
Materialak:
 Banako labe-moldeak

Directions

1

Bizkotxotxoentzat: katilu batean, arrautzak panelarekin harrotuko ditugu aparra atera arte. Espelta-irina eta legamia bahetuak zein kanela-hautsa gehituko ditugu.

2

Kaiku Km0 Bifi Anana jogurtak ere gehituko ditugu eta dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.

3

Moldeak olio pixka batekin koipeztatuko ditugu eta bertan botako dugu orea. 180 ºC tan labekatuko dugu 20 minutuz, hozten utzi eta moldetik aterako dugu.

4

Apaintzeko: estaldura Maria bainuan urtuko dugu eta koilara batez lagunduta apainduko dugu.

Osoko bizkotxotxoak ananarekin