Gaur postre benetan zaporetsua dakargu! Osoko bizkotxotxoak ananarekin, errezetaren ukitu tropikala. Eguraldi onerako prestatzeko modu onena postre osasuntsua hartzea da, eta are hobe gustukoen dugun jogurtetako bat badarama, ananakoa!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Bizkotxotxoentzat: katilu batean, arrautzak panelarekin harrotuko ditugu aparra atera arte. Espelta-irina eta legamia bahetuak zein kanela-hautsa gehituko ditugu.
Kaiku Km0 Bifi Anana jogurtak ere gehituko ditugu eta dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.
Moldeak olio pixka batekin koipeztatuko ditugu eta bertan botako dugu orea. 180 ºC tan labekatuko dugu 20 minutuz, hozten utzi eta moldetik aterako dugu.
Apaintzeko: estaldura Maria bainuan urtuko dugu eta koilara batez lagunduta apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Bizkotxotxoentzat: katilu batean, arrautzak panelarekin harrotuko ditugu aparra atera arte. Espelta-irina eta legamia bahetuak zein kanela-hautsa gehituko ditugu.
Kaiku Km0 Bifi Anana jogurtak ere gehituko ditugu eta dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.
Moldeak olio pixka batekin koipeztatuko ditugu eta bertan botako dugu orea. 180 ºC tan labekatuko dugu 20 minutuz, hozten utzi eta moldetik aterako dugu.
Apaintzeko: estaldura Maria bainuan urtuko dugu eta koilara batez lagunduta apainduko dugu.