Postre edo gosari erraza eta originala prestatu nahi? Animatu zaitez Pistatxozko mini madalena gozo-gozo hauekin. Gehitu ukitu kurruskaria eta desberdina errezeta klasiko honi! Benetan erraza eta gozo-gozoa.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Madalenak egiteko: bol batean, arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin bat bere bolumena bikoiztu arte, geroko gordeko dugu.
Beste bol batean, arto-irina legamiarekin, gurin urtuarekin eta Kaiku Km0 esne gaingabetuarekin nahastuko dugu. Pistatxoak birrinduko ditugu pasta bat lortu arte eta nahasketara gehituko dugu. Nahastuko dugu.
Haurreko nahasketa irabiatutako arrautzetara gehituko dugu mugimendu inguratzaileak eginez. Orea madalena moldeetan banatuko dugu eta 190 ºC gradutan labekatuko dugu 15 minutuz. Hozten utzi eta moldetik aterako ditugu.
Glasatzeko eta apaintzeko: glasatua egiteko azukre-hautsa eta esnea nahastuko ditugu. Madalenen gainazala glasatuarekin eta pistatxo birrinduekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Madalenak egiteko: bol batean, arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin bat bere bolumena bikoiztu arte, geroko gordeko dugu.
Beste bol batean, arto-irina legamiarekin, gurin urtuarekin eta Kaiku Km0 esne gaingabetuarekin nahastuko dugu. Pistatxoak birrinduko ditugu pasta bat lortu arte eta nahasketara gehituko dugu. Nahastuko dugu.
Haurreko nahasketa irabiatutako arrautzetara gehituko dugu mugimendu inguratzaileak eginez. Orea madalena moldeetan banatuko dugu eta 190 ºC gradutan labekatuko dugu 15 minutuz. Hozten utzi eta moldetik aterako ditugu.
Glasatzeko eta apaintzeko: glasatua egiteko azukre-hautsa eta esnea nahastuko ditugu. Madalenen gainazala glasatuarekin eta pistatxo birrinduekin apainduko dugu.