fbpx
OSAGAIAK
Pistatxozko madalenak egiteko:
 2 arrautza
 80 g azukre
 200 arto-irin
 ½ Gozogintza-legamia zorro
 60 g Kaiku gurin
 150 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 100 g pistatxo
Glasatzeko eta apaintzeko:
 120 g azukre-hauts
 2 koilarakada Kaiku Km0 esne gaingabetu
 10 g pistatxo
Materialak:
 Madalena moldeak
Yields10 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Postre edo gosari erraza eta originala prestatu nahi? Animatu zaitez Pistatxozko mini madalena gozo-gozo hauekin. Gehitu ukitu kurruskaria eta desberdina errezeta klasiko honi! Benetan erraza eta gozo-gozoa.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Madalenak egiteko: bol batean, arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin bat bere bolumena bikoiztu arte, geroko gordeko dugu.

2

Beste bol batean, arto-irina legamiarekin, gurin urtuarekin eta Kaiku Km0 esne gaingabetuarekin nahastuko dugu. Pistatxoak birrinduko ditugu pasta bat lortu arte eta nahasketara gehituko dugu. Nahastuko dugu.

3

Haurreko nahasketa irabiatutako arrautzetara gehituko dugu mugimendu inguratzaileak eginez. Orea madalena moldeetan banatuko dugu eta 190 ºC gradutan labekatuko dugu 15 minutuz. Hozten utzi eta moldetik aterako ditugu.

4

Glasatzeko eta apaintzeko: glasatua egiteko azukre-hautsa eta esnea nahastuko ditugu. Madalenen gainazala glasatuarekin eta pistatxo birrinduekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Pistatxozko madalenak egiteko:
 2 arrautza
 80 g azukre
 200 arto-irin
 ½ Gozogintza-legamia zorro
 60 g Kaiku gurin
 150 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 100 g pistatxo
Glasatzeko eta apaintzeko:
 120 g azukre-hauts
 2 koilarakada Kaiku Km0 esne gaingabetu
 10 g pistatxo
Materialak:
 Madalena moldeak

Directions

1

Madalenak egiteko: bol batean, arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin bat bere bolumena bikoiztu arte, geroko gordeko dugu.

2

Beste bol batean, arto-irina legamiarekin, gurin urtuarekin eta Kaiku Km0 esne gaingabetuarekin nahastuko dugu. Pistatxoak birrinduko ditugu pasta bat lortu arte eta nahasketara gehituko dugu. Nahastuko dugu.

3

Haurreko nahasketa irabiatutako arrautzetara gehituko dugu mugimendu inguratzaileak eginez. Orea madalena moldeetan banatuko dugu eta 190 ºC gradutan labekatuko dugu 15 minutuz. Hozten utzi eta moldetik aterako ditugu.

4

Glasatzeko eta apaintzeko: glasatua egiteko azukre-hautsa eta esnea nahastuko ditugu. Madalenen gainazala glasatuarekin eta pistatxo birrinduekin apainduko dugu.

Pistatxozko minimadalenak