fbpx

 

Orea prestatzeko
 250 g arto-irin
 5 g legamia kimiko
 Gatza
Barrubetea prestatzeko:
 Tomate saltsa
 1 bola mozzarella gazta fresko
 200 g piper erre
 Oreganoa
 8 antxoa oliba-olioan
Yields4 Servings
Total Time40 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Afari bat amen batean antolatu nahi duzu pizza batekin?

Kaiku Km0 edozein ustekaberako prest dago. Lagun batzuk azken unean animatu dira etxean afaltzera? Aukera erraza, azkarra eta gozo-gozoa daukagu zuretzat!

Pizza espres bat iparraldeko ohiko piper errekin eta Kantauri itsasoko antxoekin.

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Katilu handi batean arto-irina jogurt greziar naturalarekin nahastuko dugu. Gatza eta legamia kimikoa gehitu eta ore homogeneoa lortu arte oratuko dugu.

2

Orea katilu batean jalkitzen utziko dugu hamar minutuz eta ondoren olioz margotutako laberako paper baten gainean arrabolaz zabalduko dugu mehea geratu arte.

3

Pizza, ertzak busti gabe, tomate saltsarekin estali eta 200ºC-tan labekatuko dugu 10 minutuz. Pizza atera, mozzarella gazta zatikatua eta piper erreak jarri eta oregano sikuarekin hautseztatuko dugu.

4

Berriro sartuko dugu labean gazta desegin eta azala gorritu arte. Labetik atera ondoren antxoekin apainduko dugu.

Ingredients

Orea prestatzeko
 250 g arto-irin
 5 g legamia kimiko
 Gatza
Barrubetea prestatzeko:
 Tomate saltsa
 1 bola mozzarella gazta fresko
 200 g piper erre
 Oreganoa
 8 antxoa oliba-olioan

Directions

1

Katilu handi batean arto-irina jogurt greziar naturalarekin nahastuko dugu. Gatza eta legamia kimikoa gehitu eta ore homogeneoa lortu arte oratuko dugu.

2

Orea katilu batean jalkitzen utziko dugu hamar minutuz eta ondoren olioz margotutako laberako paper baten gainean arrabolaz zabalduko dugu mehea geratu arte.

3

Pizza, ertzak busti gabe, tomate saltsarekin estali eta 200ºC-tan labekatuko dugu 10 minutuz. Pizza atera, mozzarella gazta zatikatua eta piper erreak jarri eta oregano sikuarekin hautseztatuko dugu.

4

Berriro sartuko dugu labean gazta desegin eta azala gorritu arte. Labetik atera ondoren antxoekin apainduko dugu.

Pizza espresa piper errekin eta Kantauri itsasoko antxoekin