Afari bat amen batean antolatu nahi duzu pizza batekin?
Kaiku Km0 edozein ustekaberako prest dago. Lagun batzuk azken unean animatu dira etxean afaltzera? Aukera erraza, azkarra eta gozo-gozoa daukagu zuretzat!
Pizza espres bat iparraldeko ohiko piper errekin eta Kantauri itsasoko antxoekin.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Katilu handi batean arto-irina jogurt greziar naturalarekin nahastuko dugu. Gatza eta legamia kimikoa gehitu eta ore homogeneoa lortu arte oratuko dugu.
Orea katilu batean jalkitzen utziko dugu hamar minutuz eta ondoren olioz margotutako laberako paper baten gainean arrabolaz zabalduko dugu mehea geratu arte.
Pizza, ertzak busti gabe, tomate saltsarekin estali eta 200ºC-tan labekatuko dugu 10 minutuz. Pizza atera, mozzarella gazta zatikatua eta piper erreak jarri eta oregano sikuarekin hautseztatuko dugu.
Berriro sartuko dugu labean gazta desegin eta azala gorritu arte. Labetik atera ondoren antxoekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Katilu handi batean arto-irina jogurt greziar naturalarekin nahastuko dugu. Gatza eta legamia kimikoa gehitu eta ore homogeneoa lortu arte oratuko dugu.
Orea katilu batean jalkitzen utziko dugu hamar minutuz eta ondoren olioz margotutako laberako paper baten gainean arrabolaz zabalduko dugu mehea geratu arte.
Pizza, ertzak busti gabe, tomate saltsarekin estali eta 200ºC-tan labekatuko dugu 10 minutuz. Pizza atera, mozzarella gazta zatikatua eta piper erreak jarri eta oregano sikuarekin hautseztatuko dugu.
Berriro sartuko dugu labean gazta desegin eta azala gorritu arte. Labetik atera ondoren antxoekin apainduko dugu.