fbpx

 

 100 g Kaiku gurin
 50 g Ezti
 100 g Gari-irin
 75 g Gari-irin integral
 1 Errege-sagar
 125 g Azukre beles
 2 Arrautza
 Kanela
 Intxaur muskatua
 8 g Legami hauts
 Intxaurrak
Yields4 Servings

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Liluratu nahi badituzu, bizkotxo hau egin beharko duzu!
Batzuetan, xarmak sinpletasunean dago eta zalantzarik ez daukagu, errezetak erraza dirudien arren,
klasikoek irabazten dutela gure bihotza.

 

NOLA PRESTATU ERREZETA HAU URRATSEZ URRATS

 

1

Katilu batean arrautzak azukrearekin nahasiko ditugu irabiagailu elektriko batekin. Jogurta gehituko diogu eta guztiz nahasi arte irabiatuko dugu.

2

Legamia irin bahetuarekin nahastuko dugu. Gainontzeko osagaiekin batuko dugu eta masa homogeneoa lortu arte irabiatuko dugu. Gurina gehituko diogu eta pinporrik ez izateraino nahastuko dugu.

3

Sagarrak zurituko ditugu, kubo txikietan moztuko ditugu eta masan sartuko ditugu. Koipeztatutako molde batean isuriko dugu nahastea eta azala laminatutako sagar batekin eta intxaur xehatuekin apainduko dugu.

4

Bizkotxoa labean sartuko dugu 180º C-tara 45 minutuz. Labetik ateratzean ezti apur bat botako diegu sagarrei. Hozten lagako dugu moldetik atera aurretik.

Ingredients

 100 g Kaiku gurin
 50 g Ezti
 100 g Gari-irin
 75 g Gari-irin integral
 1 Errege-sagar
 125 g Azukre beles
 2 Arrautza
 Kanela
 Intxaur muskatua
 8 g Legami hauts
 Intxaurrak

Directions

1

Katilu batean arrautzak azukrearekin nahasiko ditugu irabiagailu elektriko batekin. Jogurta gehituko diogu eta guztiz nahasi arte irabiatuko dugu.

2

Legamia irin bahetuarekin nahastuko dugu. Gainontzeko osagaiekin batuko dugu eta masa homogeneoa lortu arte irabiatuko dugu. Gurina gehituko diogu eta pinporrik ez izateraino nahastuko dugu.

3

Sagarrak zurituko ditugu, kubo txikietan moztuko ditugu eta masan sartuko ditugu. Koipeztatutako molde batean isuriko dugu nahastea eta azala laminatutako sagar batekin eta intxaur xehatuekin apainduko dugu.

4

Bizkotxoa labean sartuko dugu 180º C-tara 45 minutuz. Labetik ateratzean ezti apur bat botako diegu sagarrei. Hozten lagako dugu moldetik atera aurretik.

Sagar eta intxaur bizkotxoa