Jaki gaziak ere izugarri gustatzen zaizkigu; horregatik, Kaiku Km0tik zaporez beteriko errezeta bat proposatuko dizugu. Oso erraza da, gainera. Sasoiko barazki-krema gozo hau izugarri gustatuko zaizu! Ezin hobea da, bero zein hotz. Aurkitu gure webgunean nola egiten den urratsez urrats
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Krema egiteko: zatitu kipula eta porruak dadotan, eta sueztitu lapiko batean gurinarekin batera. Gehitu kalabazin- eta arbi-zatiak, eta kozinatu 5 minutuan.
Gero, bota barazki-zukua, gatza eta piperbeltza. Utzi irakiten, eta kozinatu 20 minutuan gutxi gorabehera.
Tarte hori igaro ondoren, bota dena irabiagailu-ontzian, gehitu esne-gaina eta irabiatu, krema lisoa eta homogeneoa lortzen den arte. Ondoren, gorde krema zure tuperrean.
Topping-a egiteko: bol batean nahasi ogi biribila gurin urtuarekin, baratxuri-hautsarekin eta ekilore-pipitekin. Txigortu hori guztia zartaginean eta ondoren bota kremaren gainetik, itxura ederra emateko.
Ingredients
Directions
Krema egiteko: zatitu kipula eta porruak dadotan, eta sueztitu lapiko batean gurinarekin batera. Gehitu kalabazin- eta arbi-zatiak, eta kozinatu 5 minutuan.
Gero, bota barazki-zukua, gatza eta piperbeltza. Utzi irakiten, eta kozinatu 20 minutuan gutxi gorabehera.
Tarte hori igaro ondoren, bota dena irabiagailu-ontzian, gehitu esne-gaina eta irabiatu, krema lisoa eta homogeneoa lortzen den arte. Ondoren, gorde krema zure tuperrean.
Topping-a egiteko: bol batean nahasi ogi biribila gurin urtuarekin, baratxuri-hautsarekin eta ekilore-pipitekin. Txigortu hori guztia zartaginean eta ondoren bota kremaren gainetik, itxura ederra emateko.