fbpx
OSAGAIAK:
Krema egiteko:
 1 Kipula
 Porru erdia
 60 g Kaiku gurin
 1 Kalabazin
 1 Arbi zuri
 500 ml barazki-zuku
 Gatza
 Piperbeltz beltza
 200 ml Kaiku Km0 esne-gain, kozinatzeko
Topping-a egiteko:
 30 g ogi biribil
 15 g Kaiku gurin
 Baratxuri-hautsa
 Ekilore-pipitak
Yields2 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Jaki gaziak ere izugarri gustatzen zaizkigu; horregatik, Kaiku Km0tik zaporez beteriko errezeta bat proposatuko dizugu. Oso erraza da, gainera. Sasoiko barazki-krema gozo hau izugarri gustatuko zaizu! Ezin hobea da, bero zein hotz. Aurkitu gure webgunean nola egiten den urratsez urrats

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Krema egiteko: zatitu kipula eta porruak dadotan, eta sueztitu lapiko batean gurinarekin batera. Gehitu kalabazin- eta arbi-zatiak, eta kozinatu 5 minutuan.

2

Gero, bota barazki-zukua, gatza eta piperbeltza. Utzi irakiten, eta kozinatu 20 minutuan gutxi gorabehera.

3

Tarte hori igaro ondoren, bota dena irabiagailu-ontzian, gehitu esne-gaina eta irabiatu, krema lisoa eta homogeneoa lortzen den arte. Ondoren, gorde krema zure tuperrean.

4

Topping-a egiteko: bol batean nahasi ogi biribila gurin urtuarekin, baratxuri-hautsarekin eta ekilore-pipitekin. Txigortu hori guztia zartaginean eta ondoren bota kremaren gainetik, itxura ederra emateko.

Ingredients

OSAGAIAK:
Krema egiteko:
 1 Kipula
 Porru erdia
 60 g Kaiku gurin
 1 Kalabazin
 1 Arbi zuri
 500 ml barazki-zuku
 Gatza
 Piperbeltz beltza
 200 ml Kaiku Km0 esne-gain, kozinatzeko
Topping-a egiteko:
 30 g ogi biribil
 15 g Kaiku gurin
 Baratxuri-hautsa
 Ekilore-pipitak

Directions

1

Krema egiteko: zatitu kipula eta porruak dadotan, eta sueztitu lapiko batean gurinarekin batera. Gehitu kalabazin- eta arbi-zatiak, eta kozinatu 5 minutuan.

2

Gero, bota barazki-zukua, gatza eta piperbeltza. Utzi irakiten, eta kozinatu 20 minutuan gutxi gorabehera.

3

Tarte hori igaro ondoren, bota dena irabiagailu-ontzian, gehitu esne-gaina eta irabiatu, krema lisoa eta homogeneoa lortzen den arte. Ondoren, gorde krema zure tuperrean.

4

Topping-a egiteko: bol batean nahasi ogi biribila gurin urtuarekin, baratxuri-hautsarekin eta ekilore-pipitekin. Txigortu hori guztia zartaginean eta ondoren bota kremaren gainetik, itxura ederra emateko.

Sasoiko barazki-krema