Gora Mexiko! Carnitas, pastor eran, oilaskokoak... Takoak prestatzeko milaka modu daude! Baina, zer deritzozu postrean hartzeko honako hauei buruz? Tako goxoak merengearekin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Takoak prestatzeko: olatak taula baten gainean zabaldu eta azukre beltza horien gainean hautseztatuko dugu. Arrabolaz pasatuko dugu azukrea itsas dadin.
Labe-parrila batean “eskegiko” ditugu, tako forma mantentzeko eta 190 ºC-tan labekatuko dugu 7 minutuz. Geroko gordeko dugu.
Betegarria prestatzeko: zuringoak bol batean isuriko ditugu eta azukre beltzarekin batera irabiatuko ditugu merengea sortu arte. Aurretik irabiatutako banana zaporezko jogurtarekin nahastuko dugu.
Merengea mahuka batean sartuko dugu, gorde ditugun takoen oinarrian jarriko dugu eta eztiarekin nahastu dugun anana kubotxoak gehituko ditugu. Kanela-hautsarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Takoak prestatzeko: olatak taula baten gainean zabaldu eta azukre beltza horien gainean hautseztatuko dugu. Arrabolaz pasatuko dugu azukrea itsas dadin.
Labe-parrila batean “eskegiko” ditugu, tako forma mantentzeko eta 190 ºC-tan labekatuko dugu 7 minutuz. Geroko gordeko dugu.
Betegarria prestatzeko: zuringoak bol batean isuriko ditugu eta azukre beltzarekin batera irabiatuko ditugu merengea sortu arte. Aurretik irabiatutako banana zaporezko jogurtarekin nahastuko dugu.
Merengea mahuka batean sartuko dugu, gorde ditugun takoen oinarrian jarriko dugu eta eztiarekin nahastu dugun anana kubotxoak gehituko ditugu. Kanela-hautsarekin apainduko dugu.