fbpx
OSAGAIAK:
Oinarria egiteko:
 150 g txokolatezko gaileta
 60 g Kaiku Km0 gurin
Txokolatezko moussea prestatzeko:
 5 gelatina-orri
 500 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina
 5 jogurt greko txokolatearekin mini Kaiku Km0
 120 g azukre
Apaintzeko:
 150 g urtzeko txokolate
 60 g txokolate zuri
Materialak:
 18 cm-ko diametroa duen molde desmoldagarri borobila
Yields1 Serving
Total Time4 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Txokolatezko tarta entzun dut? Hasteari hasiera emateko modurik hobea geure buruari kapritxotxo bat ematea delako, ez da hala?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Oinarria egiteko: gailetak birrindu, gurin urtuarekin nahastu eta nahastuko dugu. Labe-papera duen molde desmoldagarri borobil baten oinarrian jarriko ditugu.

2

Txokolatezko mousse-a prestatzeko: gelatina-orriak ur hotzarekin hidratatuko ditugu eta 200 ml esne-gain berotuko dugu. Bero dagoenean, gelatina-orri xukatuak disolbatuko ditugu bertan eta txokolatedun jogurtekin nahastuko ditugu. Geroko gordeko dugu.

3

Gainerako esne-gaina eta azukrea harrotuko ditugu eta aurreko nahasketara pixkanaka-pixkanaka gehituko ditugu mugimendu biribilak egiten. Nahasketa osoa gailetazko oinarriaren gainean jarri eta 4 bat orduz hoztuko dugu.

4

Apaintzeko: tarta moldetik atera eta gainazala txokolate urtuarekin estaliko dugu kontuz, oso bero egon ez dadila. Txokolate zurizko txirbilekin apainduko dugu birringailu batez lagunduta.

Ingredients

OSAGAIAK:
Oinarria egiteko:
 150 g txokolatezko gaileta
 60 g Kaiku Km0 gurin
Txokolatezko moussea prestatzeko:
 5 gelatina-orri
 500 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina
 5 jogurt greko txokolatearekin mini Kaiku Km0
 120 g azukre
Apaintzeko:
 150 g urtzeko txokolate
 60 g txokolate zuri
Materialak:
 18 cm-ko diametroa duen molde desmoldagarri borobila

Directions

1

Oinarria egiteko: gailetak birrindu, gurin urtuarekin nahastu eta nahastuko dugu. Labe-papera duen molde desmoldagarri borobil baten oinarrian jarriko ditugu.

2

Txokolatezko mousse-a prestatzeko: gelatina-orriak ur hotzarekin hidratatuko ditugu eta 200 ml esne-gain berotuko dugu. Bero dagoenean, gelatina-orri xukatuak disolbatuko ditugu bertan eta txokolatedun jogurtekin nahastuko ditugu. Geroko gordeko dugu.

3

Gainerako esne-gaina eta azukrea harrotuko ditugu eta aurreko nahasketara pixkanaka-pixkanaka gehituko ditugu mugimendu biribilak egiten. Nahasketa osoa gailetazko oinarriaren gainean jarri eta 4 bat orduz hoztuko dugu.

4

Apaintzeko: tarta moldetik atera eta gainazala txokolate urtuarekin estaliko dugu kontuz, oso bero egon ez dadila. Txokolate zurizko txirbilekin apainduko dugu birringailu batez lagunduta.

Txokolate-tarta