Txokolatezko tarta entzun dut? Hasteari hasiera emateko modurik hobea geure buruari kapritxotxo bat ematea delako, ez da hala?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Oinarria egiteko: gailetak birrindu, gurin urtuarekin nahastu eta nahastuko dugu. Labe-papera duen molde desmoldagarri borobil baten oinarrian jarriko ditugu.
Txokolatezko mousse-a prestatzeko: gelatina-orriak ur hotzarekin hidratatuko ditugu eta 200 ml esne-gain berotuko dugu. Bero dagoenean, gelatina-orri xukatuak disolbatuko ditugu bertan eta txokolatedun jogurtekin nahastuko ditugu. Geroko gordeko dugu.
Gainerako esne-gaina eta azukrea harrotuko ditugu eta aurreko nahasketara pixkanaka-pixkanaka gehituko ditugu mugimendu biribilak egiten. Nahasketa osoa gailetazko oinarriaren gainean jarri eta 4 bat orduz hoztuko dugu.
Apaintzeko: tarta moldetik atera eta gainazala txokolate urtuarekin estaliko dugu kontuz, oso bero egon ez dadila. Txokolate zurizko txirbilekin apainduko dugu birringailu batez lagunduta.
Ingredients
Directions
Oinarria egiteko: gailetak birrindu, gurin urtuarekin nahastu eta nahastuko dugu. Labe-papera duen molde desmoldagarri borobil baten oinarrian jarriko ditugu.
Txokolatezko mousse-a prestatzeko: gelatina-orriak ur hotzarekin hidratatuko ditugu eta 200 ml esne-gain berotuko dugu. Bero dagoenean, gelatina-orri xukatuak disolbatuko ditugu bertan eta txokolatedun jogurtekin nahastuko ditugu. Geroko gordeko dugu.
Gainerako esne-gaina eta azukrea harrotuko ditugu eta aurreko nahasketara pixkanaka-pixkanaka gehituko ditugu mugimendu biribilak egiten. Nahasketa osoa gailetazko oinarriaren gainean jarri eta 4 bat orduz hoztuko dugu.
Apaintzeko: tarta moldetik atera eta gainazala txokolate urtuarekin estaliko dugu kontuz, oso bero egon ez dadila. Txokolate zurizko txirbilekin apainduko dugu birringailu batez lagunduta.