Hilabete honetan, txokolatearekin zoratzen direnentzako errezeta bat daukagu. Txirikorda klasikoen
kakao zapore eta usain eztandak korapilatu egingo zaitu, zure ahotik desagertu bezain laster faltan
botako duzuna.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Legamia eta esne epela nahastuko ditu eta 5 minutuz utziko ditugu. Bestalde, arrautza
bat eta beste bi gorringo, banilla, azukrea eta eztia nahastu eta osagaiak bateratu arte
irabiatuko ditugu. Legami eta esnearen nahastea bota eta irabiatuko dugu. Giro-
tenperaturara irina eta la gurina gehituko dizkiogu. Orea 30 minutuz estalita utziko dugu
trapu batekin.
Testura suabea lortu arte oratuko dugu eta filmarekin estalitako katilu batean gordeko
dugu giro-tenperaturan haren bolumena bikoiztu arte.
Testura suabea lortu arte oratuko dugu eta filmarekin estalitako katilu batean gordeko
dugu giro-tenperaturan haren bolumena bikoiztu arte.
Orea zabalduko dugu laukizuzen forma eman arte eta txokolate geruza bat zabalduko
dugu ertzetan bi zentimetro utziz. Alde luzeenetik kiribilduko dugu. Bertikaletik erdian
moztuko dugu eta tirak gurutzatuko ditugu. Ertzetako muturrak gainontzeko masaren azpian
sartuko ditugu labeko paperarekin estalitako molde baten barruan. Arrautzaren
zuringoarekin bustiko dugu eta labean sartuko dugu 190ºC-tara 45 minutuz.
Ingredients
Directions
Legamia eta esne epela nahastuko ditu eta 5 minutuz utziko ditugu. Bestalde, arrautza
bat eta beste bi gorringo, banilla, azukrea eta eztia nahastu eta osagaiak bateratu arte
irabiatuko ditugu. Legami eta esnearen nahastea bota eta irabiatuko dugu. Giro-
tenperaturara irina eta la gurina gehituko dizkiogu. Orea 30 minutuz estalita utziko dugu
trapu batekin.
Testura suabea lortu arte oratuko dugu eta filmarekin estalitako katilu batean gordeko
dugu giro-tenperaturan haren bolumena bikoiztu arte.
Testura suabea lortu arte oratuko dugu eta filmarekin estalitako katilu batean gordeko
dugu giro-tenperaturan haren bolumena bikoiztu arte.
Orea zabalduko dugu laukizuzen forma eman arte eta txokolate geruza bat zabalduko
dugu ertzetan bi zentimetro utziz. Alde luzeenetik kiribilduko dugu. Bertikaletik erdian
moztuko dugu eta tirak gurutzatuko ditugu. Ertzetako muturrak gainontzeko masaren azpian
sartuko ditugu labeko paperarekin estalitako molde baten barruan. Arrautzaren
zuringoarekin bustiko dugu eta labean sartuko dugu 190ºC-tara 45 minutuz.