Hoy hemos viajado a la India con esta combinación de sabores y todo aprovechando esos garbanzos que se quedan de sobras en la nevera.. El comino, el curry, el jengibre... son especias que raramente utilizamos ¡ y que están hechas para esos aventureros gastronómicos!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Olio pixka bat duen zartagin batean, juliana eran moztutako tipula sueztituko dugu. Samur dagoenean, txitxirioak, tomatea zatituta, gatza, jengibre eta curry hautsa gehituko ditugu.
Tomatea urritzean, espinaka hostoak gehitu eta 5 minutuz kozinatuko dugu.
Anana kubotxotan zatituko dugu. Bol batera gehituko dugu jogurtarekin, menda fresko txikituarekin, kuminoarekin, gatzarekin eta lima-urarekin batera. Opilak zartagin batean berotuko ditugu eta taula baten gainean jarriko ditugu.
Txitxirio nahasketa eta espinaka hosto batzuk jarri eta jogurt eta anana saltsarekin onduko dugu. Wrap-ak kiribildu eta zerbitzatuko ditugu, jateko prest!
Ingredients
Directions
Olio pixka bat duen zartagin batean, juliana eran moztutako tipula sueztituko dugu. Samur dagoenean, txitxirioak, tomatea zatituta, gatza, jengibre eta curry hautsa gehituko ditugu.
Tomatea urritzean, espinaka hostoak gehitu eta 5 minutuz kozinatuko dugu.
Anana kubotxotan zatituko dugu. Bol batera gehituko dugu jogurtarekin, menda fresko txikituarekin, kuminoarekin, gatzarekin eta lima-urarekin batera. Opilak zartagin batean berotuko ditugu eta taula baten gainean jarriko ditugu.
Txitxirio nahasketa eta espinaka hosto batzuk jarri eta jogurt eta anana saltsarekin onduko dugu. Wrap-ak kiribildu eta zerbitzatuko ditugu, jateko prest!