fbpx

 

 400 g txitxirio egosi
 80 g baby espinaka
 200 g lata tomate zatitu
 100 g anana
 100 g tipula
 Jengibre hautsa
 Kumino hautsa
 Curry hautsa
 4 arto opil
 Menda freskoa
 Gatza
 Lima
 Baby espinakak
Yields4 Servings
Total Time45 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Hoy hemos viajado a la India con esta combinación de sabores y todo aprovechando esos garbanzos que se quedan de sobras en la nevera.. El comino, el curry, el jengibre... son especias que raramente utilizamos ¡ y que están hechas para esos aventureros gastronómicos!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Olio pixka bat duen zartagin batean, juliana eran moztutako tipula sueztituko dugu. Samur dagoenean, txitxirioak, tomatea zatituta, gatza, jengibre eta curry hautsa gehituko ditugu.

2

Tomatea urritzean, espinaka hostoak gehitu eta 5 minutuz kozinatuko dugu.

3

Anana kubotxotan zatituko dugu. Bol batera gehituko dugu jogurtarekin, menda fresko txikituarekin, kuminoarekin, gatzarekin eta lima-urarekin batera. Opilak zartagin batean berotuko ditugu eta taula baten gainean jarriko ditugu.

4

Txitxirio nahasketa eta espinaka hosto batzuk jarri eta jogurt eta anana saltsarekin onduko dugu. Wrap-ak kiribildu eta zerbitzatuko ditugu, jateko prest!

Ingredients

 400 g txitxirio egosi
 80 g baby espinaka
 200 g lata tomate zatitu
 100 g anana
 100 g tipula
 Jengibre hautsa
 Kumino hautsa
 Curry hautsa
 4 arto opil
 Menda freskoa
 Gatza
 Lima
 Baby espinakak

Directions

1

Olio pixka bat duen zartagin batean, juliana eran moztutako tipula sueztituko dugu. Samur dagoenean, txitxirioak, tomatea zatituta, gatza, jengibre eta curry hautsa gehituko ditugu.

2

Tomatea urritzean, espinaka hostoak gehitu eta 5 minutuz kozinatuko dugu.

3

Anana kubotxotan zatituko dugu. Bol batera gehituko dugu jogurtarekin, menda fresko txikituarekin, kuminoarekin, gatzarekin eta lima-urarekin batera. Opilak zartagin batean berotuko ditugu eta taula baten gainean jarriko ditugu.

4

Txitxirio nahasketa eta espinaka hosto batzuk jarri eta jogurt eta anana saltsarekin onduko dugu. Wrap-ak kiribildu eta zerbitzatuko ditugu, jateko prest!

Txitxirio eta espinaka wrap-ak indiar erara