fbpx
OSAGAIAK
Merengetxoentzat
 50 ml ur
 200 g azukre
 5 zuringo
 3 g gatz
Masusta-betegarriarentzat
 5 gorringo
 50 g azukre
 15 g arto-irin fina
Materialak:
 Mahuka kizkurdun ahokoarekin
Yields6 Servings
Total Time1 hr 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyIntermediate

Dantza zure gauza ez bada, eta merenguea are gutxiago... Aldatu ohituraz eta frogatu sukaldeko Merengetxoekin. Gaur masusta-jogurteko merengetxoen errezeta proposatzen dizugu, guztiz protagonistak izango direnak. Eta zuk, kozinatu edo dantzatu nahi duzu?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Merengetxoentzat: gorringoak eta zuringoak bereiziko ditugu eta gorringoak geroko gordeko ditugu. Ura eta azukrea berotuko ditugu urazukre testura lortu arte.

2

Zuringoak gatzarekin irabiatuko ditugu eta pixkanaka urazukrea gehituko dugu elur-puntuan harrotu arte. Geroko gordeko dugu kizkurdun ahoka duen mahukan, merengetxoak eratuko ditugu labe-papera duen erretiluan eta 85 ºC-tan labekatuko dugu ordubetez.

3

Betegarriarentzat: esnea lapiko batean berotuko dugu eta katilu batean gorringoak, azukrea, arto-irin fina eta jogurtak nahastu eta irabiatuko ditugu. Nahasketa esne berora botako dugu eta loditu arte kozinatuko dugu.

4

Krema mahuka batean sartuko dugu eta hoztuko dugu. Sandwich batzuk egingo ditugu. Horretarako, merengetxoak oinarri eta estalki gisa eta krema betegarri gisa erabiliko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Merengetxoentzat
 50 ml ur
 200 g azukre
 5 zuringo
 3 g gatz
Masusta-betegarriarentzat
 5 gorringo
 50 g azukre
 15 g arto-irin fina
Materialak:
 Mahuka kizkurdun ahokoarekin

Directions

1

Merengetxoentzat: gorringoak eta zuringoak bereiziko ditugu eta gorringoak geroko gordeko ditugu. Ura eta azukrea berotuko ditugu urazukre testura lortu arte.

2

Zuringoak gatzarekin irabiatuko ditugu eta pixkanaka urazukrea gehituko dugu elur-puntuan harrotu arte. Geroko gordeko dugu kizkurdun ahoka duen mahukan, merengetxoak eratuko ditugu labe-papera duen erretiluan eta 85 ºC-tan labekatuko dugu ordubetez.

3

Betegarriarentzat: esnea lapiko batean berotuko dugu eta katilu batean gorringoak, azukrea, arto-irin fina eta jogurtak nahastu eta irabiatuko ditugu. Nahasketa esne berora botako dugu eta loditu arte kozinatuko dugu.

4

Krema mahuka batean sartuko dugu eta hoztuko dugu. Sandwich batzuk egingo ditugu. Horretarako, merengetxoak oinarri eta estalki gisa eta krema betegarri gisa erabiliko ditugu.

Merengetxoak masusta-kremarekin