fbpx
OSAGAIAK:
Mousse-a prestatzeko:
 60 g dulce de leche
 9 g gelatina hauts
Oinarrirako:
 100 g galleta Digestive
Apaitzeko:
 Txokolate beltza
 1 banana
Yields4 Servings
Total Time2 hrs 25 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Eta bananazko mousse bat prestatzen badugu udazken arratsaldeko plan gisa? Teleportatuko zaitu udako egun horietara non izozki bat jatea PLANA zen.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Galleta oinarria prestatzeko: Galleta txikitzen dugu eta gurin deseginarekin nahastu. Edalontzien behe aldean jartzen dugu eta gerorako gorde.

2

Mousse-a prestatzeko: Ontzi batean esne hotza gelatina hautsarekin nahasten dugu ondo disolbatu arte eta gerorako gorde. Beste ontzi batean banana jogurta eta dulce de leche-a nahasten ditugu.

3

Esnea gelatinarekin berotzen dugu irakiten utzi gabe eta ondoren hau jogurt nahasketara gehitzen dugu. Txikitzen dugu eta kontu handiarekin galletazko oinarria duten edalontzietan botatzen dugu. Bertan, 2 orduz hozkailuan sartzen ditugu hoztu arte.

4

Esne-gaina harrotzen dugu ontzi batean. Edalontziak hozkailutik ateratzen ditugu eta esne-gain koilarakada batekin, txokolate beltz birrinduez eta banana xerra batzuekin apaintzen ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Mousse-a prestatzeko:
 60 g dulce de leche
 9 g gelatina hauts
Oinarrirako:
 100 g galleta Digestive
Apaitzeko:
 Txokolate beltza
 1 banana

Directions

1

Galleta oinarria prestatzeko: Galleta txikitzen dugu eta gurin deseginarekin nahastu. Edalontzien behe aldean jartzen dugu eta gerorako gorde.

2

Mousse-a prestatzeko: Ontzi batean esne hotza gelatina hautsarekin nahasten dugu ondo disolbatu arte eta gerorako gorde. Beste ontzi batean banana jogurta eta dulce de leche-a nahasten ditugu.

3

Esnea gelatinarekin berotzen dugu irakiten utzi gabe eta ondoren hau jogurt nahasketara gehitzen dugu. Txikitzen dugu eta kontu handiarekin galletazko oinarria duten edalontzietan botatzen dugu. Bertan, 2 orduz hozkailuan sartzen ditugu hoztu arte.

4

Esne-gaina harrotzen dugu ontzi batean. Edalontziak hozkailutik ateratzen ditugu eta esne-gain koilarakada batekin, txokolate beltz birrinduez eta banana xerra batzuekin apaintzen ditugu.

Banana eta dulce de lechezko mousse