Eta bananazko mousse bat prestatzen badugu udazken arratsaldeko plan gisa? Teleportatuko zaitu udako egun horietara non izozki bat jatea PLANA zen.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Galleta oinarria prestatzeko: Galleta txikitzen dugu eta gurin deseginarekin nahastu. Edalontzien behe aldean jartzen dugu eta gerorako gorde.
Mousse-a prestatzeko: Ontzi batean esne hotza gelatina hautsarekin nahasten dugu ondo disolbatu arte eta gerorako gorde. Beste ontzi batean banana jogurta eta dulce de leche-a nahasten ditugu.
Esnea gelatinarekin berotzen dugu irakiten utzi gabe eta ondoren hau jogurt nahasketara gehitzen dugu. Txikitzen dugu eta kontu handiarekin galletazko oinarria duten edalontzietan botatzen dugu. Bertan, 2 orduz hozkailuan sartzen ditugu hoztu arte.
Esne-gaina harrotzen dugu ontzi batean. Edalontziak hozkailutik ateratzen ditugu eta esne-gain koilarakada batekin, txokolate beltz birrinduez eta banana xerra batzuekin apaintzen ditugu.
Ingredients
Directions
Galleta oinarria prestatzeko: Galleta txikitzen dugu eta gurin deseginarekin nahastu. Edalontzien behe aldean jartzen dugu eta gerorako gorde.
Mousse-a prestatzeko: Ontzi batean esne hotza gelatina hautsarekin nahasten dugu ondo disolbatu arte eta gerorako gorde. Beste ontzi batean banana jogurta eta dulce de leche-a nahasten ditugu.
Esnea gelatinarekin berotzen dugu irakiten utzi gabe eta ondoren hau jogurt nahasketara gehitzen dugu. Txikitzen dugu eta kontu handiarekin galletazko oinarria duten edalontzietan botatzen dugu. Bertan, 2 orduz hozkailuan sartzen ditugu hoztu arte.
Esne-gaina harrotzen dugu ontzi batean. Edalontziak hozkailutik ateratzen ditugu eta esne-gain koilarakada batekin, txokolate beltz birrinduez eta banana xerra batzuekin apaintzen ditugu.