Etxeko postreak gustuko dituzue? Sekulako bat proposatzen dizugu jatetxera joan behar gabe. Gazta budina, goxoa muxua adina!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Krema-gazta esne kondentsatuarekin, azukre zuriarekin, esnearekin, bainila esentziarekin eta limoi birrindura eta zukuarekin nahastuko dugu.
Beste katilu batean arrautzak irabiatu eta aurreko nahastea gehituko dugu.
Nahastea metalezko flan-ontzietan ipini, aluminiozko paperarekin estali eta maria bainuan labekatuko dugu, 200ºC-tan 40 minutuz.
Ontzietatik atera eta masusta gorri marmeladarekin estaliko ditugu.
Ingredients
Directions
Krema-gazta esne kondentsatuarekin, azukre zuriarekin, esnearekin, bainila esentziarekin eta limoi birrindura eta zukuarekin nahastuko dugu.
Beste katilu batean arrautzak irabiatu eta aurreko nahastea gehituko dugu.
Nahastea metalezko flan-ontzietan ipini, aluminiozko paperarekin estali eta maria bainuan labekatuko dugu, 200ºC-tan 40 minutuz.
Ontzietatik atera eta masusta gorri marmeladarekin estaliko ditugu.