fbpx
 250 g krema-gazta
 190 g esne kondentsatu
 80 g azukre zuri
 Bainila esentzia
 ½ Lima
 6 arrautza
 Masusta gorri marmelada
Yields4 Servings
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Etxeko postreak gustuko dituzue? Sekulako bat proposatzen dizugu jatetxera joan behar gabe. Gazta budina, goxoa muxua adina!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Krema-gazta esne kondentsatuarekin, azukre zuriarekin, esnearekin, bainila esentziarekin eta limoi birrindura eta zukuarekin nahastuko dugu.

2

Beste katilu batean arrautzak irabiatu eta aurreko nahastea gehituko dugu.

3

Nahastea metalezko flan-ontzietan ipini, aluminiozko paperarekin estali eta maria bainuan labekatuko dugu, 200ºC-tan 40 minutuz.

4

Ontzietatik atera eta masusta gorri marmeladarekin estaliko ditugu.

Ingredients

 250 g krema-gazta
 190 g esne kondentsatu
 80 g azukre zuri
 Bainila esentzia
 ½ Lima
 6 arrautza
 Masusta gorri marmelada

Directions

1

Krema-gazta esne kondentsatuarekin, azukre zuriarekin, esnearekin, bainila esentziarekin eta limoi birrindura eta zukuarekin nahastuko dugu.

2

Beste katilu batean arrautzak irabiatu eta aurreko nahastea gehituko dugu.

3

Nahastea metalezko flan-ontzietan ipini, aluminiozko paperarekin estali eta maria bainuan labekatuko dugu, 200ºC-tan 40 minutuz.

4

Ontzietatik atera eta masusta gorri marmeladarekin estaliko ditugu.

Gazta flana masusta gorri marmeladarekin