Haragizko piper beteak, hasierako plater, plater nagusi, pikoteo moduan... Berdin nola nahiago dituzun, beti dira jendea harrituta uzteko aukera ona, mimo handiz egindako platerarekin.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Lapiko batean olioarekin hurrak pixka bat gorrituko ditugu. Piperrak, esne-gaina, eta gatza batuko eta sueztituko ditugu. Birrinduko eta gordeko ditugu.
Zartagin zabal batean gurina urtu eta irina pixka bat gorrituko dugu. Esnea gehituko dugu pixkana-pixkana nahastuz loditu arte.
Haragi-bolak pixka bat txikitu eta zartaginera gehituko ditugu bere saltsarekin. Intxaur moskatua, piper-beltza eta gatza gehitu eta guztia nahastuko dugu.
Piperrak nahaste horrekin bete, gordetako saltsarekin estali eta txikitutako perrexil freskoarekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Lapiko batean olioarekin hurrak pixka bat gorrituko ditugu. Piperrak, esne-gaina, eta gatza batuko eta sueztituko ditugu. Birrinduko eta gordeko ditugu.
Zartagin zabal batean gurina urtu eta irina pixka bat gorrituko dugu. Esnea gehituko dugu pixkana-pixkana nahastuz loditu arte.
Haragi-bolak pixka bat txikitu eta zartaginera gehituko ditugu bere saltsarekin. Intxaur moskatua, piper-beltza eta gatza gehitu eta guztia nahastuko dugu.
Piperrak nahaste horrekin bete, gordetako saltsarekin estali eta txikitutako perrexil freskoarekin apainduko ditugu.