Aditzen duzu nola egiten duen karraska? Hostore-tarta gozo-gozo honek deika dago... Prestatu beharko dugu beraz gozatu ahal izateko! Eta zuk, hostorearen deia nabaritu duzu? Nola geratzen zaizun ikusteko irrikatan gaude!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Betegarriarentzat: kazo batean, esnea berotu eta txokolatea gehituko dugu urtu dadin. Beste bol batean, gorringoak, arto-irin fina eta Kaiku Km0 jogurt gaingabetuak hurrekin nahastuko ditugu.
Txokolatea guztiz urtuta dagoenean, aurreko nahasketara gehituko dugu eta dena nahastuko dugu. Berriz berotuko dugu nahasketa loditu arte eta geroko gordeko dugu.
Hostopil-tartarentzat: hostore-orria aurretik koipeztatutako molde borobil batean zabalduko dugu eta soberan dauden ertzak moztuko ditugu. Betegarria gehitu eta ertzak arrautza irabiatuarekin margotuko ditugu.
Tarta 180 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz. Ondoren, arinki birrindutako hurrekin apaindu eta hozten utziko dugu moldetik atera eta jan baino lehen.
Ingredients
Directions
Betegarriarentzat: kazo batean, esnea berotu eta txokolatea gehituko dugu urtu dadin. Beste bol batean, gorringoak, arto-irin fina eta Kaiku Km0 jogurt gaingabetuak hurrekin nahastuko ditugu.
Txokolatea guztiz urtuta dagoenean, aurreko nahasketara gehituko dugu eta dena nahastuko dugu. Berriz berotuko dugu nahasketa loditu arte eta geroko gordeko dugu.
Hostopil-tartarentzat: hostore-orria aurretik koipeztatutako molde borobil batean zabalduko dugu eta soberan dauden ertzak moztuko ditugu. Betegarria gehitu eta ertzak arrautza irabiatuarekin margotuko ditugu.
Tarta 180 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz. Ondoren, arinki birrindutako hurrekin apaindu eta hozten utziko dugu moldetik atera eta jan baino lehen.