Errezeta hau... Kaki-karagarria da! Umeak zein nagusiak liluratuko ditu. Apuntatu behar duzun guztia eta ekin lanari Kaki eta Kanela Bizkotxo honekin
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Bizkotxoaren oinarrirako: moldea koipeztatuko dugu irin geruza lodi batekin eta kakiak xerretan moztuko ditugu. Moldearen oinarrian jarriko ditugu eta eztiz estaliko ditugu.
Bizkotxorako: bol batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu harrotu eta bere bolumena bikoiztu arte. Beste kakia kubotxotan moztuko dugu eta nahasketara gehituko dugu esnearekin eta oliba-olioarekin bat.
Amaitzeko, irina, kanela-hautsa eta legamia bahetuko ditugu, eta dena pixkanaka-pixkanaka nahastuko dugu.
Orea moldean botako dugu eta 180 ºC-tan 45 minutuz labekatuko dugu. Hozten utzi eta bizkotxoa moldetik aterako dugu.
Ingredients
Directions
Bizkotxoaren oinarrirako: moldea koipeztatuko dugu irin geruza lodi batekin eta kakiak xerretan moztuko ditugu. Moldearen oinarrian jarriko ditugu eta eztiz estaliko ditugu.
Bizkotxorako: bol batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu harrotu eta bere bolumena bikoiztu arte. Beste kakia kubotxotan moztuko dugu eta nahasketara gehituko dugu esnearekin eta oliba-olioarekin bat.
Amaitzeko, irina, kanela-hautsa eta legamia bahetuko ditugu, eta dena pixkanaka-pixkanaka nahastuko dugu.
Orea moldean botako dugu eta 180 ºC-tan 45 minutuz labekatuko dugu. Hozten utzi eta bizkotxoa moldetik aterako dugu.