fbpx
OSAGAIAK
Pastelarentzat:
 4 arrautza
 80 g koko birrindu
 300 g arto-irin
 1 Gozogintzarako legamia zorro
Kremarako eta apaintzeko:
 150 g Mascarpone gazta
 Koko birrindua
Materialak:
 26,5 cm-ko diametroa duen eta desmoldatu daitekeen bizkotxo-moldea
Yields10 Servings
Total Time1 hr 10 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Asteburu honetan lagunekin afaria duzu eta muinak urtu dituzu menuarekin aho zabalik uzteko... Ideia bat dugu, zure gonbidatuek jan dezatela, Koko-eta mascarpone-pastela prestatu! Ziur ez dutela inoiz dastatu eta ahozabalik eta sabela ondo beteta uzten dituzula.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Pastelarentzat: katilu batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu harrotu eta bolumena bikoiztu arte.

2

Jogurtak, oliba-olioa, koko birrindua gehitu eta berriro irabiatuko dugu. Azkenik, irina eta legamia bahetuko ditugu eta dena pixkanaka nahastuko dugu.

3

Moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 35 minutuz labekatuko dugu 190 ºC-tan. Hoztu eta moldetik aterako dugu.

4

Kremarako eta apaintzeko: gazta eta kokozko jogurta nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egiten nahasketa homogeneoa lortu arte. Pastelaren gainazalean zabalduko dugu eta koko birrinduarekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Pastelarentzat:
 4 arrautza
 80 g koko birrindu
 300 g arto-irin
 1 Gozogintzarako legamia zorro
Kremarako eta apaintzeko:
 150 g Mascarpone gazta
 Koko birrindua
Materialak:
 26,5 cm-ko diametroa duen eta desmoldatu daitekeen bizkotxo-moldea

Directions

1

Pastelarentzat: katilu batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu harrotu eta bolumena bikoiztu arte.

2

Jogurtak, oliba-olioa, koko birrindua gehitu eta berriro irabiatuko dugu. Azkenik, irina eta legamia bahetuko ditugu eta dena pixkanaka nahastuko dugu.

3

Moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 35 minutuz labekatuko dugu 190 ºC-tan. Hoztu eta moldetik aterako dugu.

4

Kremarako eta apaintzeko: gazta eta kokozko jogurta nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egiten nahasketa homogeneoa lortu arte. Pastelaren gainazalean zabalduko dugu eta koko birrinduarekin apainduko dugu.

Koko- eta mascarpone-pastela