Asteburu honetan lagunekin afaria duzu eta muinak urtu dituzu menuarekin aho zabalik uzteko... Ideia bat dugu, zure gonbidatuek jan dezatela, Koko-eta mascarpone-pastela prestatu! Ziur ez dutela inoiz dastatu eta ahozabalik eta sabela ondo beteta uzten dituzula.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Pastelarentzat: katilu batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu harrotu eta bolumena bikoiztu arte.
Jogurtak, oliba-olioa, koko birrindua gehitu eta berriro irabiatuko dugu. Azkenik, irina eta legamia bahetuko ditugu eta dena pixkanaka nahastuko dugu.
Moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 35 minutuz labekatuko dugu 190 ºC-tan. Hoztu eta moldetik aterako dugu.
Kremarako eta apaintzeko: gazta eta kokozko jogurta nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egiten nahasketa homogeneoa lortu arte. Pastelaren gainazalean zabalduko dugu eta koko birrinduarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Pastelarentzat: katilu batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu harrotu eta bolumena bikoiztu arte.
Jogurtak, oliba-olioa, koko birrindua gehitu eta berriro irabiatuko dugu. Azkenik, irina eta legamia bahetuko ditugu eta dena pixkanaka nahastuko dugu.
Moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 35 minutuz labekatuko dugu 190 ºC-tan. Hoztu eta moldetik aterako dugu.
Kremarako eta apaintzeko: gazta eta kokozko jogurta nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egiten nahasketa homogeneoa lortu arte. Pastelaren gainazalean zabalduko dugu eta koko birrinduarekin apainduko dugu.