fbpx
OSAGAIAK:
Erroskillak prestatzeko:
 4 arrautza
 95 g azukre
 60 g Kaiku gurin
 2 jogurt Gurea Kaiku Km0 marrubi zaporezkoak
 1 limoi
 300 g gari-irin
 1 zorro gozogintza legamia
Apaintzeko:
 Marrubi marmelada
 100 g marrubi
 Pistatxoak
Yields4 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Klasiko bat zara edo gauza berriak dastatzera animatuko? Guk berritzea maite dugu eta, batez ere, emaitza ikaragarria bada, marrubizko eta pistatxozko erroskila hauek adibidez!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Erroskillak prestatzeko: arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu aparra atera eta bolumena bikoiztu arte.

2

Marrubizko Gurea jogurtak irabiatuta, gurin urtua eta limoi-birrindura gehituko ditugu. Nahasketa horren gainean, gari-irina eta gozogintza-legamia bahetuko ditugu.

3

Dena nahastuko dugu eta gurinaz aurretik koipeztatutako donut moldeetan banatuko dugu. 185 ºC-tan labekatuko dugu 15-20 minutuz, hozten utzi eta moldetik aterako ditugu kontu handiz.

4

Apaintzeko: erroskillen gainazala marrubi marmeladaz igurtziko ditugu eta laurdenetan zatitutako marrubiak kokatuko ditugu. Pistatxo birrinduekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Erroskillak prestatzeko:
 4 arrautza
 95 g azukre
 60 g Kaiku gurin
 2 jogurt Gurea Kaiku Km0 marrubi zaporezkoak
 1 limoi
 300 g gari-irin
 1 zorro gozogintza legamia
Apaintzeko:
 Marrubi marmelada
 100 g marrubi
 Pistatxoak

Directions

1

Erroskillak prestatzeko: arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu aparra atera eta bolumena bikoiztu arte.

2

Marrubizko Gurea jogurtak irabiatuta, gurin urtua eta limoi-birrindura gehituko ditugu. Nahasketa horren gainean, gari-irina eta gozogintza-legamia bahetuko ditugu.

3

Dena nahastuko dugu eta gurinaz aurretik koipeztatutako donut moldeetan banatuko dugu. 185 ºC-tan labekatuko dugu 15-20 minutuz, hozten utzi eta moldetik aterako ditugu kontu handiz.

4

Apaintzeko: erroskillen gainazala marrubi marmeladaz igurtziko ditugu eta laurdenetan zatitutako marrubiak kokatuko ditugu. Pistatxo birrinduekin apainduko dugu.

Marrubizko eta pistatxozko erroskillak