Klasiko bat zara edo gauza berriak dastatzera animatuko? Guk berritzea maite dugu eta, batez ere, emaitza ikaragarria bada, marrubizko eta pistatxozko erroskila hauek adibidez!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Erroskillak prestatzeko: arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu aparra atera eta bolumena bikoiztu arte.
Marrubizko Gurea jogurtak irabiatuta, gurin urtua eta limoi-birrindura gehituko ditugu. Nahasketa horren gainean, gari-irina eta gozogintza-legamia bahetuko ditugu.
Dena nahastuko dugu eta gurinaz aurretik koipeztatutako donut moldeetan banatuko dugu. 185 ºC-tan labekatuko dugu 15-20 minutuz, hozten utzi eta moldetik aterako ditugu kontu handiz.
Apaintzeko: erroskillen gainazala marrubi marmeladaz igurtziko ditugu eta laurdenetan zatitutako marrubiak kokatuko ditugu. Pistatxo birrinduekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Erroskillak prestatzeko: arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu aparra atera eta bolumena bikoiztu arte.
Marrubizko Gurea jogurtak irabiatuta, gurin urtua eta limoi-birrindura gehituko ditugu. Nahasketa horren gainean, gari-irina eta gozogintza-legamia bahetuko ditugu.
Dena nahastuko dugu eta gurinaz aurretik koipeztatutako donut moldeetan banatuko dugu. 185 ºC-tan labekatuko dugu 15-20 minutuz, hozten utzi eta moldetik aterako ditugu kontu handiz.
Apaintzeko: erroskillen gainazala marrubi marmeladaz igurtziko ditugu eta laurdenetan zatitutako marrubiak kokatuko ditugu. Pistatxo birrinduekin apainduko dugu.