Albaka-hosto batzuk badituzu, eta ez badakizu zer egin haiekin, hona hemen errezeta liluragarri bat: masustak, gailetak eta esne-gaina. Zuri ere ahogozoa egin zaizu? Irristatu pantailan eta ezagutu nola egin ditzakezun masustazko eta albakazko aperitibo batzuk!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Oinarria: birrindu osoko gailetak eta nahasi gurin urtuarekin. Moldea laberako paperez estali, eta jarri nahasketa labeko erretiluan.
Krema egiteko: batetik, hidratatu gelatina-hostoak uretan. Beste alde batetik, berotu esne-gainaren erdia kazo batean, eta gehitu albaka. Kea atera orduko, kendu sutik, eta utzi egosten 5 minutuan. Ondoren, kendu albaka.
Gehitu gelatina xukatua eta jogurtak, gazta eta azukrea. Gero, eragin denari. Esne-gain harrotuarekin nahasiko dugu, eta mugimendu zirkularrak egingo ditugu, den-dena ondo nahasteko.
Galletazko oinarriaren gainean nahasketa hori isuriko dugu, eta hozten utziko dugu bi orduz. Azkenik, moldetik aterako dugu tarta, anoak zatituko ditugu, eta masustaz edertuko dugu.
Ingredients
Directions
Oinarria: birrindu osoko gailetak eta nahasi gurin urtuarekin. Moldea laberako paperez estali, eta jarri nahasketa labeko erretiluan.
Krema egiteko: batetik, hidratatu gelatina-hostoak uretan. Beste alde batetik, berotu esne-gainaren erdia kazo batean, eta gehitu albaka. Kea atera orduko, kendu sutik, eta utzi egosten 5 minutuan. Ondoren, kendu albaka.
Gehitu gelatina xukatua eta jogurtak, gazta eta azukrea. Gero, eragin denari. Esne-gain harrotuarekin nahasiko dugu, eta mugimendu zirkularrak egingo ditugu, den-dena ondo nahasteko.
Galletazko oinarriaren gainean nahasketa hori isuriko dugu, eta hozten utziko dugu bi orduz. Azkenik, moldetik aterako dugu tarta, anoak zatituko ditugu, eta masustaz edertuko dugu.