Nork esan zuen entsaladak jatea aspergarria zela? Bete zure platera kolorez eta zaporez, pasta-entsalada honekin, gazta urdinezko saltsa eta sagarrarekin, eta egiaztatu entsalada jatea dibertigarria eta atsegingarria dela!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Entsaladarako: pasta eltze batean egosiko dugu, gatzdun ur ugaritan, 10 bat minutuz, edo, bestela, al dente egon arte. Xukatu, hozten utzi eta bol batean botako dugu.
Ardi-mihiak, cherry tomateak (erditan), sagar zatitua (bihotza bereizita) eta intxaur xehatuak gehituko dizkiogu. Guztia nahastu eta gehien gustatzen zaigun platerrean jarriko dugu.
Saltsarako: Gurea Kaiku Km0 esne erdigaingabetua eltze batean isuri eta sagar-bihotzekin batera berotuko dugu. Infusionatzen utziko dugu minutu batzuez, eta sagarra aterako dugu.
Gazta urdina, erromero xehatua eta eztia gehituko dizkiogu, eta gazta urtu arte eragin. Entsalada gazta urdin eta sagar saltsarekin onduko dugu.
Ingredients
Directions
Entsaladarako: pasta eltze batean egosiko dugu, gatzdun ur ugaritan, 10 bat minutuz, edo, bestela, al dente egon arte. Xukatu, hozten utzi eta bol batean botako dugu.
Ardi-mihiak, cherry tomateak (erditan), sagar zatitua (bihotza bereizita) eta intxaur xehatuak gehituko dizkiogu. Guztia nahastu eta gehien gustatzen zaigun platerrean jarriko dugu.
Saltsarako: Gurea Kaiku Km0 esne erdigaingabetua eltze batean isuri eta sagar-bihotzekin batera berotuko dugu. Infusionatzen utziko dugu minutu batzuez, eta sagarra aterako dugu.
Gazta urdina, erromero xehatua eta eztia gehituko dizkiogu, eta gazta urtu arte eragin. Entsalada gazta urdin eta sagar saltsarekin onduko dugu.