Gaur hasierako plater bat proposatzen dizugu, familia osoak gustuko izango duena. Perretxikozko bolobanak jogurt eta gazta saltsarekin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Perretxikoak prestatzeko: belarri landuak zatitu eta moztutako onddoekin batera gurin pixka batekin salteatuko ditugu gorritu arte. Behin gorrituak, gatza nahiera eta ozpin baltsamikoa gehituko ditugu. Urritu eta geroko gordeko dugu.
Jogurt eta gazta saltsa egiteko: bol batean jogurta eta krema-gazta, gatz pixka bat, piperbeltza eta xarbot lehorra nahastuko ditugu. Dena ondo nahastuko dugu testura homogeneoa lortu arte.
Bolobanak prestatzeko: saltsa bolobanen oinarrian banatuko dugu, gainean masusta gorri marmelada pixka bat jarriko dugu eta bere gainetik perretxikoen nahasketa.
Boloban bakoitzaren gainean masusta gorri bat jarri eta amaitzeko tipulina txikituarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Perretxikoak prestatzeko: belarri landuak zatitu eta moztutako onddoekin batera gurin pixka batekin salteatuko ditugu gorritu arte. Behin gorrituak, gatza nahiera eta ozpin baltsamikoa gehituko ditugu. Urritu eta geroko gordeko dugu.
Jogurt eta gazta saltsa egiteko: bol batean jogurta eta krema-gazta, gatz pixka bat, piperbeltza eta xarbot lehorra nahastuko ditugu. Dena ondo nahastuko dugu testura homogeneoa lortu arte.
Bolobanak prestatzeko: saltsa bolobanen oinarrian banatuko dugu, gainean masusta gorri marmelada pixka bat jarriko dugu eta bere gainetik perretxikoen nahasketa.
Boloban bakoitzaren gainean masusta gorri bat jarri eta amaitzeko tipulina txikituarekin apainduko dugu.